Analytiker med fokus på investeringsdata

Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre? Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv. Hos LB lægger vi sjæl i arbejdet, og vi møder medlemmer, kolleger og omverden med skærpet sans. Du bliver en del af et medlemsejet fællesskab, hvor vi er der for hinanden. Vi deler også målet om at gøre forsikring overflødig.

Kan du lægge sjæl i dine og teamets opgaver?

Som analytiker i investeringsafdelingen, bliver du en del af et professionelt, udviklingsorienteret fællesskab, hvor der er tillid til, at vi sammen løser mere end hver for sig. Vi er i dag fire kolleger i afdelingen og vores fornemmeste opgave er at forvalte investeringerne ved at udvælge kapitalforvaltere og fonde med speciale indenfor de enkelte aktivklasser. Udover børsnoterede papirer, er der i de seneste år sket en stigning i investeringer i alternativer. I 2021 vedtog bestyrelsen en politik for ansvarlige bæredygtige investeringer samt en klimastrategi og LB ønsker derfor at føre en investeringsstrategi med fokus på ESG (Environmental, Social and Governance).

Med reference til investeringschefen bliver dit primære ansvar overvågning og rapportering på LB’s investeringsportefølje.

Dine vigtigste arbejdsopgaver vil være:

  • Dataindsamling og udarbejdelse af daglige markedsværdiopgørelser ved brug af porteføljestyringssystemet PORTMAN, Excel-modeller og Bloomberg,
  • Kontrollere og klargøre investeringsdata til brug for Solvens II
  • Overvågning af valutaafdækninger, gennemføre og kontrollere beholdningsafstemninger, betalinger og afvikle/registrere nye investeringer og handler.
  • Analyse og indstilling af investeringscases
  • Udarbejdelse af internt rapporterings- og beslutningsmateriale

Har du sans for fællesskab og de rette forudsætninger?

Vi ønsker, at du trives og skaber resultater i LB. Derfor ser vi på, om dine faglige og personlige forudsætninger møder de forventninger, din leder har til dig.

Forudsætningerne er:

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. cand.polit. eller cand.merc., eller lignende
  • Du har 1-3 års erfaring inden for investeringsområdet, gerne som nyuddannet eller studentermedhjælp
  • Du har kendskab til Portman og udtrækning af data, samt arbejde med SQL og Power BI
  • Du er engageret, struktureret, detaljeorienteret og pligtopfyldende
  • Du er dygtig til IT, og har en stor nysgerrighed på optimeringspotentialer.

Du kommer til at have din hverdag i et mindre team, hvor vi værdsætter gode samarbejdsevner, åbenhed og interesse i at sparre med hinanden. Det motiverer dig derfor at bygge gode relationer til kolleger og indgå i teamarbejde og bidrage til den gode stemning.

Se, hvad dine kommende kolleger siger om LB

Vi har spurgt tre af dine kommende kolleger om, hvordan de oplever LB:

”Vi kan godt lide hinanden, vi vil gerne hinanden, og vi er der for hinanden. Sådan skal det være at gå på arbejde.”

” Med LB’s strategi om at gøre forsikring overflødig ser vi ind i en fremtid, som vi ikke helt ved, hvordan bliver. Derfor er det ekstra vigtigt, at der også er substans i den forretning, vi står på i dag

”Det giver noget substans, når vi har mulighed for at gå helt ned i selv de mindste detaljer. Jo mere vi ved om tingene, jo bedre service kan vi give.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøg online eller ring, hvis du vil vide mere

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven

Om os
LB Forsikring er et medlemsejet forsikringsselskab med næsten 140 års erfaring. Vi er Danmarks 4. største forsikringsselskab på det private marked, har over 400.000 medlemmer og består af forsikrings-grupperne:

Lærerstandens Brandforsikring - for lærere, pædagoger og andre i undervisningssektoren
Bauta Forsikring - for sygeplejersker, læger og andre personalegrupper i sundhedssektoren
Runa Forsikring - for medlemmer af udvalgte faglige foreninger
LB Forsikring til PFA - for kunder i PFA

Omdrejningspunktet for os er vores medlemmer og at drive en god forretning for dem. Vi har et højt image i branchen, tilfredse og loyale medlemmer og produkter der igen og igen er kåret bedst i test af Forbrugerrådets blad Tænk Penge
Læs mere om os på www.lbforsikring.dk.
Kontaktperson:

Investment Manager Klaus Skovgaard, tlf. 51 26 99 91 eller Chief Investment Officer, Soli Preuthun, tlf. 30 73 07 67, hvis du vil vide mere om jobbet.

 

Talent Acquisition Consultant, Rebekka Storm Andersen på tlf. 82 30 44 93, hvis du vil vide mere om rekrutteringsforløbet.

Frist:
Tiltrædelse: 01-08-2023
Ugentlig arbejdstid: Fuld tid
1. samtale afholdes:

15. og 16. juni 2023

2. samtale afholdes:

23. juni 2023

Arbejdssted: Vores hovedkontor ligger på Amerika Plads 15, 2100 København Ø. Du kan arbejde hjemme op til to dage om ugen.
LB Forsikring A/S
Amerika Plads 15
DK-2100 København Ø
CVR-nr.: 16 50 08 36

Følg os